Автобусни билетиБукурещ - Варна

Изберете дата, за да купите автобусен билет Букурещ — Варна

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Букурещ — Варна на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Букурещ до Варна?

Букурещ се намира на 343 км югозападно от морската столица на България – Варна. Това разстояние се изминава по главен път Е81 за около 3 часа и 45 минути.

Адреса на автогарата в Букурещ е Autogara Filaret, Strada Doctor Constantin Istrati, București, Румъния.

Адреса на автогарата в гр. Варна е бул. „Владислав Варненчик“ 158, 9000 Варна.

За да достигнете до автогарата в гр. Букурещ може да се ориентирате по парк Карол. Тръгвайки в посока запад. Автогарата в Букурещ се намира в непосредствена близост до общината – на разстояние от около 500метра.

В близост до автогарата в гр. Букурещ има кафенета, паркинги, търговски обекти, градски транспорт и таксита. И двете автогари разполагат с добра база, кафенета, чакалня и закусвални.

Автобуси пътуващи от Букурещ до Варна

Транспортните фирми пътуващи в посока Букурещ - Варна са:

ПЕГАСУС-ГРУП ЕООД

Автобусите на транспортна фирма ПЕГАСУС- ГРУП ЕООД тръгват от начална спирка Отопени - 04:00ч. и пристигат на крайна спирка Варна - 09:00ч. Пътуванията на тази фирма се извършват всеки ден от Понеделник до Неделя включително.

АМИГОС БУС ЕООД

Автобусите на транспортна фирма АМИГОС БУС ЕООД се движат в посока Букурещ - Варна, като тръгват от начална спирка Прага в 10:00ч;

Час на пристигане в Букурещ - 05:35; Пристигане на крайна спирка Варна в 10:20ч на следващият ден. Автобусите по тази линия се движат само в Чертвъртък.

ОРЛАН

Автобусите на автобусна компания „Орлан” пътуват в Понеделник и Петък. Те тръгват от начална спирка Прага в 11:00 и се движат посока Добрич, като имат предпоследна спирка гр. Варна в 00:00ч.

ФЛИКСБУС СЕЕ

Транспортна фирма ФЛИКСБУС СЕЕ предлага транспортни услуги в направление Букурещ - Варна, като автобусите пътуват всеки ден от седмицата. Часът на тръгване от Букурещ е 21:30ч, а часът на пристигане в крайна спирка варна е 03:10ч.

Забележителности

Забележителности и интересни места във Букурещ са парламента, многото музеи, цъквата „Св. Никола”, Румънският Атенеум – най-престижната концертна зала, ботаническата градина, операта, битпазарите, а във Варна може да се насладите на красотата на морската градина, да разгледате музея на здравето, катедрала Варна, други музей като Етнографският музей, музея на Възраждането, може да направите разходки с яхти във Варненския залив. Може да посетите делфинариума във Варна, различни плажове, зоопарк, варненският некропол и Аспаруховият мост.