Автобусни билетиБукурещ - Русе

Изберете дата, за да купите автобусен билет Букурещ — Русе

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Букурещ — Русе на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Букурещ до Русе?

Букурещ се намира на 90км северно от гр. Русе. Движейки се по автомобилен път Е85, разстоянието между гр. Букурещ и Русе може да бъде изминато за около един час и 40 минути.

Информация за автогарите:

Адреса на автогарата в Букурещ е Autogara Filaret, Strada Doctor Constantin Istrati, București, Румъния. Адреса на автогарата в гр. Русе е: бул. „Цар Освободител“ 156, 7012 Юг, Русе.

Как да стигнете до автогарата в Букурещ?

Автогарата в Букурещ се намира в непосредствена близост до парк Карол – „Carol Park” (на 450м) посока запад.

Автогарата в града се намира на север от общината на разстояние от 500метра. Продължете на запад и от дясната ви страна ще видите автогара Филарет.

Какво има около автогарите?

В близост до двете автогари има закусвални, таксита, магазини, търговски обекти, транспорт, паркинг, информационно бюро.

С какво разполагат автогарите?

И двете автогари са модерни и разполагат с информационно бюро, зала за изчакване на автобусите, кафенета и закусвални.

С кой автобусни компании може да пътувате между Букурещ и Русе?

Автобуси на транспортна фирма ПЕГАСУС-ГРУП ЕООД се движат по линия: Отопени – Варна през всеки делничен ден. Тръгва от спирка „Отопени” в 04:00ч. и пристига в букурещ в 4:25ч. След кратка 5 минутна почивка тръгва в посока гр. Русе и пристига в 06:00ч.

Друг автобус движещ се в посока Отопени - Русе тръгва от спирка „Отопени” в 15:30ч. посока гр. Варна, като пристига в гр. Русе в 18:00ч. Движението в тази линия се извършва от Понеделник до Неделя.

Друг автобус движещ се по линия Отопени - Русе тръгва от начална спирка „Отопени” в 19:45ч. и пристига на крайна спирка гр. Русе в 23:00ч. Този автобус пътува само в Неделя.

Друга транспортна фирма, която има автобуси движещи се по линия Прага - Варна и преминаващи през Букурещ и Русе е “АМИГОС БУС” ЕООД”. Автобусите на Амигос БУС ЕООД пристигат в Букурещ в 05:35ч и след 5 минутен престой търгват в посока гр. Русе. Часът на пристигане в гр. Русе е 07:00ч. Автобусите пътуващи по тази линия се движат само в четврътък.

Орлан” е друга транспортна фирма, която предлага автобусни превози, тръгващи от Прага и преминаващи през гр.Букурещ и гр. Русе. Автобусите на тази транспортна фирма пристигат в гр. Букруещ в 00:00 и тръгват в посока гр. Русе в 11:30 часа. Автобусите на транспортна фирма „Орлан” пътуват само Понеделник и Петък.

Груп Плюс ООД” пътува по маршрутна линия Букурещ  София, като минава и през гр. Русе; Часът на тръгване от начална спирка Букурещ е 16:00, пристигането в гр. Русе е в 17:50; Автобусите се движат всеки ден от Понеделник до Неделя.

От къде може да закупите билети и колко струват?

Билети могат да бъдат закупени от съответните гишета в автогарите или онлайн, а цените на билетите варират между 18лв, 22лв и 30лв в зависимост от транспортната фирма.

Забележителности в Русе и в Букурещ

В гр. Русе има много забележителности, които могат да бъдат разгледани от неговите посетители. Измежду тях са Екомузей, аквариум, красив парк, музеи, опера и други.

В Букурещ има много музеи, дворци, триумфалната арка и други забележителности, които също могат да бъдат разгледани.