Моят акаунт
Bg
Български
English

Билети за автобусБургас – Истанбул

Разписание на автобусите Бургас — Истанбул на 25 фев.

23:30
25 фев.
Продължителност 07 ч. 00 мин.

Бургас

Автогара Юг, пл. "Царица Йоанна" 1

07:30
26 фев.

Истанбул

Автогара, Esenler Otogarı

40 BGN
23:30
25 фев.
Бургас
Автогара Юг, пл. "Царица Йоанна" 1
07:30
26 фев.
Истанбул
Автогара, Esenler Otogarı
  • translation missing: bg.new.SegmentOptions.title
  • Планирано пътуване
  • translation missing: bg.new.SegmentOptions.require_passport
  • translation missing: bg.new.SegmentOptions.require_printed_ticket
  • Оценка
  • Пунктуалност
  • Техническо състояние
  • Чистота и обща поддръжка на автобуса
  • Вежливост на екипажа на автобуса

За съжаление, не можем да оценим това пътуване, тъй като не събрахме достатъчно отзиви от пътниците. Споделете своето мнение след пътуването

Популярни пътувания

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Как да стигнете с автобус от Бургас до Истанбул?

Разстоянието между Бургас и Истанбул е 332 км и се изминава за около 4 часа и 15 минути с автобус по главен път Е87 и Аврупа Отойолу/Е80.

Адресът на автогара Юг в гр. Бургас е: пл. „Царица Йоанна“, 8000 Бургас Център, Бургас

Адресът на автогарата в Истанбул е: Altıntepsi Mh., 34035 Bayrampaşa/İstanbul, Турция

Как да стигнете до автогарата в гр. Бургас?

Начините за достигане до автогара „Юг” в град. Бургас са много и разнообразни. Ако искате да използвате градски транспорт, може да достигнете до автогарата с някой от следните автобусни номера: Б12,17 или 15.

Ако се намирате близо до Терминал 2 може да използвате автобус номер 15, от красивият хотел Виктория също може да взмете автобус номер 15.

Кои са най-близките спирки до автогарата в Бургас?

Най-близките спирки до автогарата в гр. Бургас са както следва: Терминал Юг, цар Петър и транспортната болница. Те са на около 300м разстояние от гарата.

Автогарата в Бургас

Автогарата в гр. Бургас е изключително модерна. През нея на ден минават хиляди души и тя дава възможност за пътуване както в така и извън България. Около нея има разнообразие от магазини и места за хранене. Около нея има спирки на градски транспорт, таксита.

Други големи градове около Истанбул

Други големи градове около гр. Истанбул са Султанбейли, Гебзе, Бююкчекмедже и други. Всички те имат своите забележителности и красоти, които си струва да бъдат видени.

Кога пътуват автобуси по направление от Бургас до Истанбул?

От автогара „ЮГ”:

Бургас – Истанбул - “Метро” – 12.30; 23.30 - “Нишикли” – 13:00; 15:00; 23.59 - “Юнион Ивкони” – 23.35

От Автогара „Запад” не пътуват автобуси до Истанбул.

Автобусите пътуващи от Бургас до Истанбул са автобусите на Юнион Ивкони. Те пътуват по това направление, като тръгват от 23:45 и пристигат в 07:30ч., цената на билета е 30лв, която е най-ниската цена за еднопосочен билет.

Какви забележителности може да видите около и в Истанбул?

Истанбул е огромен, необятен и красив град. Той е най-населеният и най-големият град в Турция, като преди години е носил името Константинопол. Изключително богат и красив както от към архитектура, така и от към природни дадености и забележителности.

В гр. Истанбул има много забележителности, част от които са:

Дворецът Топкапъ – който представлява уникален дворец, с внушително размери, красива архитектура, съхранена история и много и интересни неща, които могат да се видят вътре.

В двореца има над 40 стаи, които са отворени за посетители и могат да бъдат разглеждани Разполага с много дворове, всеки от които е уникален сам по себе си, има различни декорации, фонтани и други.

Синята джамия е друга забележителност, която е изключително красива и елегантна. Обградена е с 6 минарета и красива декорация.

Археологическият музей на Истанбул е друга забележителност, която задължително трябва да разгледате ако посещавате града. В нея се съхранява историята на града, още от александър Велики.

Хиподрума е друга забележителност, красива и величествена. Там са се провеждали надбягвания с колесници.

Аквариума в Истанбул е друга красива забележителност, той привлича хиляди деца и туристи всяка година. В него може да се видят разнообразни морски и океански обитатели като различни видове риби и други водни създания.

Освен това, аквариума в Истанбул предлага на своите посетители и възможността да се гмуркат и да видят от близо красотата му от близо.