Автобусни билетиБургас - Одеса

Изберете дата, за да купите автобусен билет Бургас — Одеса

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Бургас — Одеса на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Бургас до Одеса

Разстоянието между гр. Бургас и гр. Одеса е 753 км и може да бъде изминато за около 11 часа, ако се движите по път Е87/М15 в добри пътни условия.

Адресът на автогарата в гр. Бургас е: Северна промишлена зона, Бургас,

Aвтогарата в гр. Одеса се намира на адрес: ул. Новощепни ряд 5

По какъв начин може да стигнете до автогарата в град Бургас?

За да стигнете до автогарата в град Бургас, има доста различни начини. Ако сте с собствен автомобил може да пътувате в посока Северна промишлена зона, ако използвате градски транспорт, може да ползвате автобусите които тръгват от:

  • Виктория – използвайки автобус Б12 за около 20 минути
  • От кафе Коста с автобус за около 40 минути
  • От Терминал 2 може да хванете автобус с номер 15 и да пристигнете за 35 минути.
  • От кафе Модера пътят е 40 минути, а от кафе Дюти фрий, 38 минути.

Най-близките спирки, до автогарата в гр. Бургас са:

  • Терминал Юг на 138 метра.
  • Транспортната болница на 263 метра.
  • Цар Петър на 246 метра

Кои автобусни компании пътуват от Бургас до Одеса?

За да достигнете от Бургас до Одеса, може да използвате билет с 1 прекачване, използвайки 2 пътно-транспортни компании. Те са Юнион Ивкони и Дорис

Автобусите се движат по на правление Бургас-Варна, след което Варна-Одеса. Автобусите тръгват в 07:15ч. от гр.Бургас, пристигат в гр. Варна в 10:15ч., и тръгват отново от гр. Варна в посока - Одеса в 17:10ч., пристигат в Одеса в 10:00 на следващият ден.

Общата цена на билета е 83лв.

Кои градове се намират в близост до Одеса?

Около град Одеса се намират градовете Кодима, Подилск, Беляевка, Арциз Автогарата в гр. Бургас е една от най-модерните автогари. През нея на ден минават стотици и дори хиляди пътници.

Тя разполага с най-модерните отоплителни системи, места за почивка и изчакване на автобусите а в близост до нея има всякакъв вид транспорт както и много магазини.

Какви забележителности може да видите около и в Одеса?

Град Одеса е голям културен и административен център. С население около 1 милион души. В град Одеса има изключително много забележителности и както природни така и архитектурни и исторически паметници, които могат да бъдат разгледани.

Част от тях са Двореца на Воронцов, пасажът на гр. Одеса която е една от най-големите забележителности в града, която датира от преди 200 години. В Одеса има много църкви, музей, красиви архитектурни постройки и много други.

Одеса е град, който е и голям търговски център и предлага на своите жители и посетители огромно разнообразие от всякакви стоки.

Градската градина в Одеса предлага на своите посетители голямо разнообразие от красиви и различни видове растения, места за разходки, почивка и отдих.

Ако се чудите къде може да се разходите из града, то булевард „Приморски” е правилният избор. Булеварда е много голям с огромно разнообразие от красиви архитектурни постройки, множество магазини, кафенета и дървета.

Друга забележителност, която може да посетите в гр.Одеса е Театъра за опера и балет, който е изграден в бароков стил, запазващ в себе си автентичността и красотата.

Този театър е известен със уникалната си акустика и е доказано, че дори лек шепот на сцената, може да бъде доловен дори в най-отдалечените места на залата.

За любителите на историята, гр. Одеса предлага и интересна дестинация, която може да посетите, а именно – катакомбите. Те представляват най-голямата мрежа във целият свят.

Толкова са многобройни, че за посетителите им са отворени само малка част от всички тях.

Други забележителности, които може да посетите в Одеса са музеите на литературата, музеят на киното, също така музеят на Пушкин и други.