Автобусни билетиВарна - Букурещ

Изберете дата, за да купите автобусен билет Варна — Букурещ

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Варна — Букурещ на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Варна до Букурещ?

Морксата столица на България – Варна, се намира на 343 км от гр. Букурещ. Маршрутът на пътуванията между тези 2 дестинации минава по главен път Е81 и се изминава в рамките на 3 часа и 45 минути с автомобил.

Автогарата в гр. Варна се намира на бул. „Владислав Варненчик“ 158, 9000 Варна,а адресът на автогарата в Букурещ е Autogara Filaret, Strada Doctor Constantin Istrati, București, Румъния.

Как да стигнете до автогара Варна?

Автогарата в гр. Варна се намира на бул. „Владивслав Варненчик”, и достигането до нея може да се извърши с различни автобусни линии като например 148, 22, 409, БЕЛОСЛАВ;

В близост до Автогара Варна се намират авто-козметичен център център Варна Мобил, Хиполенд, медицински център Визия, Биомет, „Шоколад” бар и лоундж, бензиностанция ОМВ.

Кои автобусни компании пътуват от Варна до Букурещ?

От гр. Варна в посока Букурещ пътуват следните транспортни фирми:

Орлан

Транспортите услуги на фирма „Орлан”се извършват в дните Понеделник и Петък, като се тръгва в 07:00 и се пристига в 00:00 на следващият ден.

Пегасус ГРУП ЕООД

Транспортна фирма „Пегасус ГРУП ЕООД” има автобуси пътуващи всеки ден, като тръгват от 09:30 и пристигат в 14:15 на спирка Букурещ. Друга линия, по която пътуват автобусите на този превозвач е линията ВарнаОтопени; при която автобусите тръгват от начална спирка Варна в 22:45ч, и пристигат в Букурещ в 03:15ч.

„АМИГОС БУС” ЕООД

Автобусите на транспортна фирма „АМИГОС БУС” ЕООД пътуват само в Чертъвртък. Часът на тръгване е 10:00ч. а часът на пристигане е 14:40

ФЛИКСБУС СЕ

Автобусите на ФЛИКСБУС СЕЕ тръгват от варна в 21:30ч. и пристигат в крайна спирка Букурещ в 03:10ч. Автобусите на този превозвач пътуват от Понеделник до Неделя.

Забележителности и интересни места във Варна и Букурещ

Варна е номиниран за най-красивият град в България и е обявен за морската столица на страната. Изключително красив град с добре развита инфраструктура, множество забележителности и интересни места, които могат да бъдат посетени и разгледани.

Част от тях са музеи, морската градина, делфинариум, красиво крайбрежие, катедралата във Варна и други;

Букурещ също е много красив град с множество забележителности. В него се намират Атенеума, който е най-престижната концертна зала, опера, множество пазари и музей, опери и други интересни забележителности.