Автобусни билетиВарна - Киев

Обратна посока:

Автобусы Киев – Варна

Изберете дата, за да купите автобусен билет Варна — Киев

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Варна — Киев на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Варна до Киев?

Разстоянието между морската столица на България – Варна и гр. Киев е 1039км и преминава през главен път Е95. Това разстояние се изминава средно за 14 часа с автомобил или автобус.

Адреса на Автогара Варна - Автоекспрес АД е: бул. „Владислав Варненчик“ 158, 9000,

Адресът на автогарата в Киев е: “Видубичи”, Набережно печерски път 10А

Как може да стигнете до автогарата в гр. Варна?

Ако искате да достигнете до автогарата в гр. Варна. С автобус може да го направите по следните линии: 22,148,409, или Белослав.

Други спирки на обществен транспорт, който минава в близост до автогарата във Варна са: Хотел Сириус Бийч, бар Авеню, Съни Дей, Пойнт Варна, или от плажа Пашадере.

Автобусите са както следва номера: 409, 148, 22, 60. А пътуването е от 30 до 60 минути, в зависимост от коя точка изберете да пътувате.

Автогара Варна

В автогарата в гр. Варна се предлагат разнообразни транспортни услуги до всяка точка на България а също така и извън нея. Автогарата е модерна, разполага с интернет, модерна зала за чакане с удобни столове, а в близост има магазини и закусвални.

В близост до Киев се намират:

гр Березан, гр. Бровари, гр. Буча и други всички градове са модерни и осеяни с разнообразни забележителности, които може да разгледате.

Кои автобусни компании пътуват от Варна до Киев?

Автобусите, които тръгват от автогара Варна в посока Киев( Украйна ), са автобусите на транспортна фирма Дорис. Те пътуват в посока Киев в Четвъртък и Неделя, като тръгват от 17:10ч и пристигат в 13:50 на метространция Дворец Украйна.

Пътуването в едната посока струва 90лв за стандартен билет и 82лв за деца от 0 до 12г, а двупосочните билети са както следва 162лв и 132лв.

Какви забележителности може да видите във Киев?

Град Киев е столицата на Украйна и е най-големият град в държавата. Той е голям административен център и има население почти 3 милиона души.

В Киев има изключително голямо разнообразие от природни забележителности, добра инфраструктура, разнообразни църкви, дворци и други интересни туристически обекти.

Сред най-известните забележителности в град Киев е Печорската Лавра, която не е просто църква а цял комплекс, в който може да видите уникална архитектура, красиви и величествени гледки.

Друга важна забележителност в гр. Киев е Паметника на родината, който е символ на Киев. Той представлява огромен паметник, с тегло над 400 тона и е по-висок дори от статуята на свободата.

В гр. Киев има и много музей, част от които са музеят на изкуството, музеят на операта, разнообразни арт центрове и много други. В тях се помещават различни експонати, запазили в себе си историята на различни изкуства, музика и опера.

Киев има изключително много молове и търговски центрове, съвременни кафенета, дискотеки и развлекателни места, предлагащи забавление за всички възрасти на своите посетители.

Друга известна забележителност в Киев е Арката на приятелството на народите. Ако се качите на нея пред вас ще се открие зашеметяваща и красива гледка на целият град.