Автобусни билетиВарна - Москва

Изберете дата, за да купите автобусен билет Варна — Москва

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Варна — Москва на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Варна до Москва?

Разстоянието между морската столица на България – Варна и гр. Москва е 1894 км и преминава през главен път Е101. Това разстояние се изминава средно за 24 часа с автомобил или автобус.

Автоекспрес АД - Адреса на автогара Варна е: бул. „Владислав Варненчик“ 158, 9000,

Адресът на автогарата в гр. Москва е: Severnye Vorota, Bus terminal, Москва, Русия, 125475

По какъв начин може да стигнете до автогарата в гр. Варна?

Достигането до автогарата в гр. Варна може да се осъществи по някоя от съответните линии: С автобус може да го направите по следните линии: 22,148,409, или Белослав.

Други спирки, които са в близост са: Бар Авеню, Съни Дей, Пойнт Варна, Хотел Сириус Бийч.

Автобусите пътуващи в това направление са с номера: 409, 148, 22, 60, а продължителността на му е около 40 минути.

Автогара Варна

Автогара Варна е една от най-модерните автогари в България, тя предлага на своите посетители разнообразни пътувания както в България така и извън нея. Около нея се намират много и разнообразни магазини, търговски центрове, градски транспорт.

Около осква има и други големи градове - такива са: Зеленоград, Клин Наро-Фоминск, Балашиха и други

Кои автобусни компании пътуват от Варна до Москва?

Автобусната компания, която предлага транспорт от Варна до Москва е „Макси Травел” Тези билети са за пътуване от Варна до Москва, като е включени прикачване в гр. Одеса.

Дните на тръгване са всяка събота от 13:00ч. от Централна автогара Варна. Пристигане в Москва понеделник 14:30ч., Цена 133.00 лв за еднопосочен билет.

Какви забележителности може да видите в гр. Москва?

Град Москва е столицата на Русия и е огромен град с население от 11 милиона души. Той е петият по големина град в света а също така и най-големият град в Европа.

Изключително богат на всички природни дадености, културно развит, икономически и политически стабилен и много добре устроен от инфраструктурна гледна точка.

В град Москва има изключително много паметници, музей, дворци, театри, молове, търговски центрове, паркове и градини ,алеи и места за раходка и много други атракции.

Сред най-известните забележителности в гр. Москва са Мавзолеят на Ленин, в който се помещават останките на Ленин;

Червеният площад, който представлява емблематичен и красив площад с катедрала. Изключително красив и величествен, заслужаващ да се види.

Третяковска галерия е друга забележителност в Москва, това е художествена галерия-музей, който е на повече от 200 години и в нея се съхраняват изключитлено много (над 129 000) произведения на руското изобразително изкуство. Адреса й е Лаврушинский пер 10.

Оръжейна палата е може би най-старият руски музей, в който се пазят изключително много и разнообразни оръжия, снаражение, различни скъпоценности останали от историята на Русия.

Москва е град, който предлага изключително голямо разнообразие от всякакъв тип забележителности – от природни до научни или исторически. Определено си струва да бъде посетен.