Автобусни билетиВарна - Одеса

Изберете дата, за да купите автобусен билет Варна — Одеса

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Варна — Одеса на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Варна до Одеса?

Разстоянието между морската столица на България – Варна и гр. Одеса е 683км и преминава през главен път Е87 / М 15. Това разстояние се изминава средно за 9 часа и 40 минути.

Адреса на Автогара Варна - Автоекспрес АД бул. „Владислав Варненчик“ 158, 9000,

Адресът на автогарата в Одеса е: “Привоз” (Bus Station “Privoz”), ул.Новощепни ряд 5

Как да достигнете до автогара Автоекспрес АД в гр. Варна?

Има различни начини, за да достигнете до автогарата в град Варна, в случай че искате да използвате обществен транспорт. Част от тях са:

С автобус по линиите: 22,148,409, или Белослав.

Други места на тръгване на обществен транспорт, който минава през автогарата във Варна са Хотел Сириус Бийч, бар Авеню, Съни Дей, Пойнт Варна, или от плажа Пашадере.

Автобусите са както следва номера: 409, 148, 22, 60. А пътуването е от 30 до 60 минути, в зависимост от коя точка изберете да пътувате.

Автогарата във Варна

Автогарата във гр. Варна е изключително модерна и съвременна. На ден през нея минават хиляди души и тя предлага на своите посетители и пътници комфорт, безплатен интернет, храна и напитки от близките магазини.

Кои автобусни компании пътуват от Варна до Одеса?

Автобусите, които се движат в посока Одеса от Варна, са на компаниите:

АЛБА-СЕРВИС/ МАКСИ ТУР – пътуващи в дните СР,ПТ,СБ, Тръгват в 13:00, пристигат в 05:00

СЕРВИС ТУР ООД - пътуват в Сряда като тръгват в 14:00, пристигат в Одеса в 06:00.

В дните вторник и събота, тръгват от Варна в 14:30 и пристигат в Одеса в 11:30,

ДОРИС ООД - пътуват в дните Четвъртък и Неделя и тръгват от 17:10 и пристигат в 13:50, а автобусите на транспортна фирма

ЕКОЛАЙНС БЪЛГАРИЯ ЕООД - пътува само в Неделя, като тръгват в 19:30ч.

Цените на всички превозвачи са в порядъка на 60лв.

Какви забележителности може да видите във Одеса?

Град Одеса е изключително красив и голям град, който се намира в Украйна. Изключително голям и съвременен, гр. Одеса е град с население над 1 милион души. В него има разнообразие от история, архитектура, иновации и красиви паркове и природни забележителности.

В Одеса има много музей, като най-интересните от тях са археологическият музей, музеят на Шустов, музеят на Литературата, музеят на Пушкин, музеят на киното, музеят на Никола Роерич и много други.

Освен с богата история, гр Одеса е известна и със многобройните си плажове, които предлагат на своите посетители едни прекрасни изживявания.

Красива природа съчетана с морският порив прави престоя на всички посетители прекрасен. Сред най-известните плажове в Одеса са плажа Калетон, плажът Делфин, Чакаловският плаж и други.

Други забележителности в гр. Одеса са изключително многото паметници като бронзовата статуя на прочут държавник, палата на Воронцов, също така монумента на Леонид Ютиосов и други.

Освен всички тези прекрасни исторически и културни забележителности, гр. Одеса има и много и разнообразни паркове и градини, подходящи за разходка, отдих и релакс както за малки така и за големи посетители.

Сред най-известните паркове в града са парка Тарас Шевченко, градската градина,а също така и Зоопаркът, в който може да бъдат видени различни видове животни.

В близост до гр. Одеса се намират градовете:

Белгород-Днестровски, Черноморск, МИколаев и други