Автобусни билетиИстанбул - Бургас

Изберете дата, за да купите автобусен билет Истанбул — Бургас

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Истанбул — Бургас на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Истанбул до Бургас?

Разстоянието между най-големият и най-гъсто населеният град на южната съседка на България - Турция - Истанбул и гр. Бургас е 338км и се изминава за около 4 часа и 29 минути с автобус по автомагистрала „Avrupa Otoyolu”.

Адресът на автогара в гр. Истанбул е: Altıntepsi Mh., 34035 Bayrampaşa/İstanbul, Турция

Как да стигнете до автогарата в гр. Истанбул?

За да стигнете до автогарата в гр. Истанбул, се движете в посока изток по булевард Avrupa Otoyolu

Когато наближите Метро Ботаник кафе, завийте на юг и продължете движението си по улица Esenler Otogari, в дясно от вас ще видите автогарата в града.

За да достигнете до автогарата в града чрез градски транспорт, може да използвте следните автобуси : 33, 75О, 76О, 91О както и метро от „Картал”

Автогарата в Истанбул

Автогарата в гр. Истанбул е една от най-големите и най-модерните автогари в цял свят. Büyük İstanbul Otogarı, с площ от 242 кв.м тя е главната автогара в Югоизточна Европа, а също така и най-голямата автогара в Турция и трета в Европа.

Автогарата в Истанбул е огромна, модерна и има всички удобства, от които може да има нужда всеки един пътник.

Кои автобусни компании пътуват от Истанбул до Бургас?

Автобусната компания, предлагаща превоз от Инстабул до Бургас е Юнион Ивкони. Автобусите на Юнион Ивкони пътуват от 09:00ч и 12:45ч, като цената на билета варира от 60 до 66лв. Пътуването е около 15 часа.

Какви забележителности може да видите в Бургас?

Гр. Бургас е един от най-предпочитаните градове за живеене в България, заедно с гр. Варна. Изключително голям, красив и съвременен град, предлагащ разнообразие от възможности за бизнес развитие, почивки, разходки и интересни дестинации за посещаване.

Сред най-харесваните забележителности от посетителите на Бургас са морската градина, която има площ над 600дка и изключително много и красиви растения – различни видове дървет и цветя, които се подържат редовно.

Други забележителности са Атанасовското езеро, различни манастири сред които най-големият е Света Анастасия, Храм-паметникът на св.св. Кирил и Методий.

Друга забележителност е х удожествената галерия, която е на над 80 години и помещава много и разнообразни красиви експонати.

Освен историческите и природните забележителности, гр. Бургас предлага на своите жители и посетители голямо разнообразие от съвременни атракциони, част от които са Мол Бургас Плаза, който е изключително голям и модерен търговски комплекс.

В него има всичко свързано с мъжката и дамската мода, както и места за отдих и игра на малките му посетители.

В близост до гр. Бургас се намира и най-голямото езеро в България – което носи името „Вая”.

То се намира непосредствено на брега на Черно Море и в покрайнините му могат да бъдат видени изключително много и разнообразни видове птици, а в него много и различни видове риби.