Автобусни билетиКиев - Бургас

Изберете дата, за да купите автобусен билет Киев — Бургас

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Киев — Бургас на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Киев до Бургас

Разстоянието между Киев и Бургас е 1109 км и се изминава за около 15 часа и 40 минути с автобус по главен път Е95.

Адресът на автогарата в Киев е: “Видубичи”, Набережно печерски път 10А

Адресът на автогарата в гр. Бургас е: 8001 Северна промишлена зона, Бургас

Как да достигнете до автогарата в гр. Киев?

За да достигнете до автогарата в гр. Киев, може да се движите по път Е40, в посока север, ще преминете през ГБК ЕНЕРГЕТИК след което продължете по Столичне Шосе.

Продължете да се движите на право и вземете първият ляв завой. Продължете на право след което вземете вторият десен завой и пред вас ще видите автогарата в Киев.

С коя автобусна компания, мога да стигна от Киев до Бургас?

Фирмата превозвач, която предлага транспорта от Киев до Бургас е: Lux Avto. Те пътуват по това направление като тръгват в 06:15ч., и пристигат в 13:00 в гр. Бургас. Автобусите са комфортни и удобни, а цената на билета е 117.85лв.

Автогарата в гр. Киев е голяма и модерна, разполага с места за почивка, различни закусвални, магазинчета и удобни столове, където може да почивате и да изчакате своят автобус.

В близост до автогарата има метро, таксита и разнообразни начини за комуникация. Автогара “Запад”, се намира в Северната промишлена зона на гр. Бургас в близост до магазин “BILLA”,

Атогара „ЮГ”, намираща се на адрес: Площад „Царица Йоанна“ 8000 Бургас България

Автогарата в гр. Бургас е една от най-модерните в България, тя подобно на тази във Варна отговаря на всичките най-високи изисквания, има места за почивка, много и разнообразни закусвални, безплатен интернет

Какви забележителности може да видите във Бургас?

Гр. Бургас е изключително красив град намиращ се на българското черноморие. Той е вторият по големина морски град след Варна и е изключително красив, голям, модерен и богат както на природни забележителности, така и на места за забавление.

В град Бургас има много и разнообразни места, които може да посетите. Част от тях са Морската градина, която представлява голям парк в които има много и разнообрази растителни видове. Плажът солниците е друга известна дестинация в гр. Бургас, той представлява голям и красив плаж, предпочитан от малки и големи.

Храм-паметник “Св. св. Кирил и Методий” е изключително голяма и величествена сграда , която датира от 1895 година и има впечатляваща архитектура от тухли, мрамор и камък.

В град Бургас се намират и много музеи, най-известните от които са природонаучният музей и авиомузеят, в който се помещават и могат да бъдат разгледани изключително много и разнообразни експонати, които се съхраняват там от десетки години.

За любителите на нощният живот, гр. Бургас предлага широка гама от заведения, дискотеки и нощни клубове, където може да се забавлявате.

Около град Бургас се намират градовете:

На север - Поморие, Равда, Несебър, Слъчнев Бряг, а на Юг - Крайморие, Черноморец, Созопол

Всички те предлагат на своите посетители разнообразие от красива природа и многобройни места за почивка. Те са особено предпочитани през летните месеци на годината, когато се пълнят с туристи от цял свят.