Автобусни билетиЛетище-Букурещ-Отопени-Хенри-Коанда - Шумен

Изберете дата, за да купите автобусен билет Летище Букурещ Отопени Хенри Коанда — Шумен

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Летище Букурещ Отопени Хенри Коанда — Шумен на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от летище Отопени до Шумен?

Букурещ се намира на 202км северно от гр. Шумен, това разстояние се изминава за около 2 часа и 45 минути с автобус или лек автомобил.

Автогарата в гр. Букурещ се намира на адрес: Autogara Filaret, Strada Doctor Constantin Istrati, București, Румъния.

Автогарата в гр. Шумен се намира на адрес Южна промишлена зона, Шумен.

Като както до автогарата в Шумен, така и до тази в Букурещ в близост има много кафенета, магазини, закусвални, паркинги както и таксита и градски танспорт.

Как да стигнете от летището до автогарата

За да стигнете от летището до автогарата ще трябва да изминете разстоянието от 18.9км, като може да се движите по главен път DN1/E60. След като излезете от летището продължете на ляво посока аквапарк Отопени; Продължете на право по път Е60 и карайте само на право докато не достигнете бензиностанция Петром.

След това продължете на право до кръговото кръстовище, след което завийте на ляво. Карайте още около 5 км докато не наближите музея по естествена история. От там завийте в дясно и продължете направо.

След като стигнете Извор парк завийте на ляво, и когато видите офиса на държавната администрация на кръговото завийте на дясно карайте само на право и ще стигнете до автогара Филарет.

Автобуси пътуващи от Букурещ до Шумен

Автобусите, които пътуват от Букурещ до Шумен са на следните фирми:

ПЕГАСУС-ГРУП ЕООД

Автобусите на транспортна фирма ПЕГАСУС ГРУП ЕООД тръгват от начална спирка ОТОПЕНИ в 04:00ч. и пристигат в крайна спирка Шумен в 07:40ч.

Автобуси на фирма Пегасус ГРУП ЕООД също тръгват и в 15:30ч. и пристигат в гр. Шумен в 19:30 Транспортна фирма ПЕГАСУС- ГРУП ЕООД пътува всеки ден без изключения.

АМИГОС БУС” ЕООД

Е транспортна фирма, която извършва превози само в Чертвъртък. Автобусите пристигат в Букурещ в 05:35 и тръгват посока Шумен в 05:40ч. В гр. Шумен пристигат в 08:55ч.;

ОРЛАН

Транспортна фирма Орлан има автобуси само в дните – Понеделник и Петък, като тръгва от Букурещ в 05:40 и пристига в гр. Шумен в 08:55ч.

ФЛИКСБУС СЕЕ

Автобусите на фирма ФЛИКСБУС СЕЕ пътуват посока Букурещ - Варна, като предпоследната спирка е гр. Шумен. Тръгват от Букурещ в 21:30 и пристигат в Шумен в 01:55ч.

Забележителностите, които може да видите в Букурещ са много, част от които:

Парка Херастръу, Румънският етенеум, национални музей, красива природа и паркове, парламента и много други.

Забележителностите, които може да видите в Шумен също са много, част от тях са:

Музеят на биволарството и коневъдството В него има много интересна колекция от конски амуниции. Мемориалният комплекс “Създатели на българската държава” Намира се на Илчовия баир, на юг от град Шумен.

Открит е през 1981 година. По художествен начин представя българската история от 681 година до края на десети век. Комплексът е изграден благодарение на колектив от видни творци с ръководител проф. Крум Дамянов, архитект Георги Гечев и архитект Благой Атанасов.