Моля, прегледайте списъка на страните, които са затворили границите си във връзка с коронавируса. Вижте тук

Автобусни билетиНесебър - София

Изберете дата, за да купите автобусен билет Несебър — София

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Несебър — София на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Несебър до София?

Разстоянието между Несебър и столицата на България - София е 417 км и може да се измине за около 4 часа и 6 минути, в случай че се движите по автомагистрала „Тракия”/А1/.

Aдресът на автогарата в гр. Несебър е: ул. Кк Слънчев Бряг, Автогара

Адресът на автогарата в столицата на България е: бул. „Княгиня Мария Луиза“ 100, 1202 Централна, София.

Как да стигнете до автогарата в гр. Несебър?

Град Несебър е сравнително малък град и предвижването от една точка до друга точка в него става сравнително лесно.

Може да използвате както градски транспорт, така и такси, а ако имате повече свободно време, може и да се разходите, тъй като ширината на целият град е по малко от 10км.

До автогарата в гр. Несебър може да се стигне по много начини, но най-лесният начин е чрез градския транспорт - автобуси с номера 2 и 3.

Най-близките спирки, до автогара Несебър са спирка Център, Арда, Свежест. Такситата в града също са евтини и са приемлив начин за пътуване от или до автогарата в града. Цената на такситата в града не е много висока и за скромна сума може да ви транспортират до автогарата.

Автогарата в гр. Несебър е модерна и разполага с хубава зала за изчакване на автобусите, а в близост се намират спирки на градски транспорт, таксита, много закусвални и места за хранене.

Кои автобусни компании пътуват от Несебър до София?

Автобусите, които се движат в посока София от гр. Несебър са на транспортна фирма Юнион Ивкони.

Те пътуват всеки ден като тръгват от 06:25ч., 09:40ч., 12:25ч., 15:15ч.,23:45ч. Автогарата в Несебър е нова и модерна разполагаща отговаряща на всички европейски изисквания.

В нея и около нея има места, където може да седнете и да почакате вашият автобус, също така да похапнете или да пиете нещо. Има много малки магазинчета, предлагащи храна и питиета.

Какви забележителности може да видите в и около София?

В столицата на България има голямо разнообразие от забележителности. София е с красива инфраструктура, богата на красиви паметници, музей, катедрали, съвременни молове, кафенета и дискотеки.

В гр.София има и изключително красиви природни забележителности, като Копитото, Борисовата градина и много други. Всички те са подходящи за разходка и отдих.

Катедралата Свети Александър Невски, заедно с Боянската църква са едни от най-известните забележителности в града. Те представляват големи и красиви църкви, изрисувани с уникални картини и пазещи духовното в себе си.

Черни Връх и Борисовата градина са други природни забележителности в София. Борисовата градина представлява голям парк, в който може да се разходите и да видите различни растителни видове.

Черни връх е дестинация, предпочитана за разходка сред любителите на планините. Той е най-високата точка във Витоша.

В близост до гр. София се намират градовете Благоевград, Радомир, Сандански, Кюстендил, в които също може да се разходите и насладите на красиви исторически паметници, природа, паркове, манастири и много други забележителности.