Автобусни билетиРусе - Летище-Букурещ-Отопени-Хенри-Коанда

Изберете дата, за да купите автобусен билет Русе — Летище Букурещ Отопени Хенри Коанда

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Русе — Летище Букурещ Отопени Хенри Коанда на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Русе до Летище Букурещ Отопени Хенри Коанда?

Русе е град, намиращ се на 90км южно от столицата на Румъния – Букурещ. Ако сте решили да пътувате с автобус, ще изминете това разстояние в рамките на 1 час и 40 минти. Движението се извършва по висококласен път Е85.

Информация за автогарите:

Адреса на автогарата в гр. Русе е: бул. „Цар Освободител“ 156, 7012 Юг, Русе.

Адреса на автогарата в Букурещ е Autogara Filaret, Strada Doctor Constantin Istrati, București, Румъния.

Как да стигнете до автогарата в Русе?

Ввтогарата в Русе се намира в южната част на града в близост до ЖП гарата, което е преимущество в транспортната мрежа. Автогарата е цялостен и модерен транспортен комплекс, съобразен изцяло със съвременните изисквания за изграждането на подобен тип обществени учреждения. Работи се с ясната цел - подобряване на условията за пътуващите.

За лесното ориентиране в автогарата, на всеки сектор за чакащите има табло с информация. Секторите са 11 на брой.

Фирмите, които пътуват в посока от гр. Русе към Букурещ са : ФликсБус СЕЕ – автобусът на фирма ФликсБус СЕЕ тръгва от гр. Варна в посока Букурещ в 21:30ч.

Автобусът пристига в гр. Русе в 00:45 и след кратка 5 минутна почивка в 00:50 тръгва посока Букурещ. Автобусите на фирма ФликсБус СЕЕ пътуват всеки ден от Понеделник до Неделя.

Пегасус-Груп ЕООД – автобусът на фирма Пегасус-Груп ЕООД тръгва от гр . Варна в 22:45ч. и пристига в гр. Русе в 01:40ч. Има 5 минутен престой, след което тръгва посока Букурещ в 01:45ч.

Други автобусни линии в посока Русе Букурещ на ПЕГАСУС-ГРУП ЕООД тръгват от гр. Варна в 09.30ч и пристигат в гр. Русе в 12:25. Всеки ден има автобуси, които се движат по този маршрут.

Груп Плюс ООД е следващата транспортна фирма, която пътува по линия гр. София - Букурещ. Автобусът тръгва от София в 00:30ч. и пристига в гр. Русе в 05:40ч. Час на тръгване в посока Букурещ: 5:45ч. Автобусите се движат по тази линия всеки ден от Понеделник до Неделя.

Орлан е превозвач, който се движи по линия Добрич  Прага, пътува в дните от Понеделник до Петък като тръгва от гр. Добрич в 06:00ч. Пристига в гр. Русе в 00:00 и тръгва в посока Букурещ в 11:00ч. Автобусите на транспортна фирма Орлан пътуват само в Понеделник и Петък. След кратка почивка в 13:00 те тръгват в посока Букурещ.

Автобусите на транспортна фирма „АМИГОС БУС” ЕООД тръгват от гр. Варна в 10:00 и пристигат в гр. Русе в 13:15. Имат 5 минутна почивка за престой и в 13:20 тръгват в посока Букурещ.

От къде може да закупите билети?

Билети може да се запазят и закупят предварително на съответните гишета както на всяка автогара, както и онлайн.

Как да стигнете от автогара Букурещ до летище Букурещ Отопени?

Разстоянието между автогарата на Букурещ и летището е 19.6км. Транспорта до него може да стане чрез автомобил по път Е60 и се извършва за около 20 минути.

За да стигнете от автогарата до летището на Букурещ излезте от автогарата в посока изток. На кръстовището тръгнете на дясно покрай парковата зона и подминете италианският ресторант „Кантуцио”, после продължете на право и тръгнете на ляво на първият завой. Продължете докато не стигнете кръговото движение, след което завийте на дясно. Продължете по Булевард Марасети докато не достигнете до бул. Сантемир.

След това продължете само направо и не променяйте посоката на движение докато пожарната на града не се покаже от дясната Ви страна. След това на кръговото завийте на дясно и следвайте указателните табели. Така ще достигнете до летище Анри Коанда.

Какви забележителности има в Букурещ?

В Букурещ има интересни места и забележителности. Част от тях са парламента, който представлява внушителна сграда от гранит и камък;

Триумфалната арка, Концертната зала Атенеум църквата Ставрополеос, природонаучен музей, кралски дворец, музей на селото, сградата на двореца СЕС, и много други.

В гр. Русе има много забележителности, които може да бъдат видяни. Такива са Пантеона на възрожденците, Екомузей с аквариум, младежкият парк, Виенската къща, Регионалният исторически музей, моста на въздишките, русенската опера и много други.