Автобусни билетиСливен - Пловдив

Изберете дата, за да купите автобусен билет Сливен — Пловдив

Заминаване и пристигане местно време

Разписание на автобусите Сливен — Пловдив на 2020 година

Намаления до 70% на автобусни пътувания

Закрити разпродажби за абонати и идеи
за бюджетни пътешествия

Популярни пътувания

Как да стигнете с автобус от Сливен до Пловдив?

Разстоянието между град Сливен и град Пловдив е 176 километра и може да бъде изминато в рамките на 2 часа в случай, че пътувате с автобус по автомагистрала „Тракия”,

Адресът на автогарата в гр. Сливен е: Сливен Център, Сливен

Автогарите в гр. Пловдив се намират на адрес: ХЕБРОС БУС 4013 - 4013 Южна промишлена зона,

ЮГ - бул. „Христо Ботев“ 47, 4000 Център, Пловдив

По направление Сливен - Пловдив се движат автобусите на превозвачите Леонидов, Валерос, Кавказ, Пътнически Автотранспорт, ВИКТОРИ, МЕДЕЛИН.

Те пътуват всеки ден както следва

Леонидов: 06:00ч., 08:00ч., до автогара ЮГ Пътува в дните: Пн, Вт, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд до автогара ЮГ Валерос: 06:15ч. до автогара ЮГ Кавказ: 09:10ч., 16:50ч., до автогара ЮГ

от Автогарата в гр. Сливен посока Пловдив автогара ЮГ в 09:06ч. ВИКТОРИ: 11:50ч., до автогара ЮГ Шумен ПА ООД в дните ВТ,ПТ,НД от 09:10ч., В посока Автогара Родопи

МЕДЕЛИН: 13:00ч.,16:00ч.,19:50ч. Пътува в дните: Пн, Вт, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд Всички те пристигат на автогара ЮГ в гр. Пловдив. Цените на билетите за всички превозвачи за около 10лв.

Как да стигнете до автогарата в гр. Сливен?

Има различни начини за да стигнете до автогарата в гр. Сливен, ако нямате собствен транспорт, може да го направите с такси или с градски транспорт като използвате автобуси с номера 24 2 или 201, те минават по маршрут, който е в близост до автогарата.

Най-близките спирки до автоагарата в гр. Сливен са централната окръжна болница, която е на около 350м., Розовата градина, която е на 500м разстояние.

Автогарата в гр. Сливен

Автогарата в гр. Сливен е модерна и в добро състояние.Тя разполага с места за почивка и изчакване на автобусите, различни магазинчета и лавки, които дават възможност да вземете храна или питие.

Как да стигнете от Сливен до Пловдив с влак?

Освен с автобус, от Сливен до Пловдив може да стигнете и чрез Влак. Пътуването от Сливен до Пловдив с Влак преминава в рамките на 5 часа, а влаковете, които се движат по това направление тръгват в часовете 07:24, 09:17, 09:45, 15:13, 15:53, 18:18, 20:57. Цената на билета е 10лв.

В близост до гр. Пловдив се намират градовете Асновград, Димитровград, Пазарджик, Стара Загора. Всички те са на разстояние по-малко от 100км от Пловдив и подобно на него разполагат с разнообразие от историчекси и културни забележитлености.

Какви забележителности може да видите в гр. Пловдив?

Град Пловдив е един от големите и най-добре развитите градове в България. В него може да видите разнообразие от красива архитектура и природа, изключително много и разнообразни исторически и културни забележителности.

Града е най-известен със „Старият” си град, който представлява част от Пловдив, която е запазила напълно своят външен вид от преди много години. Там строенето и осъвременяването е забранено, всичко се пази в старинният си вид.

Освен старият си град, главната улица на града е друга забележителност. Тя е изключително красива и на нея и покрай нея са разположени редица търговски центрове, магазини, хотели и ресторанти.

Града разполага и с паркова зона, която е голяма и красива и подходяща за разходки, отдих и игра както на малките й посетители, така и на големите.