logo
Обслужване на клиенти
Bg

За Busfor

Превоз на пътници с автобус из Европа и Азия

Нашата цел

Busfor.bg – е лесна за използване услуга за търсене и закупуване на автобусни билети на най-добра цена.Ние се стремим да осигуряваме услуги от най-добро качество и да пестим Вашето време, без да Ви се налага да ходите до автогарата и да чакате на опашка.Вие можете да платите билетите, които сте резервирали онлайн с кредитна карта и просто да разпечатате билетите, които сте получили на своята електронна поща.

Нашите технологии

Busfor.bg работи на базата на GillBus-GDS – иновативна система за резервации, разпространение и продажба на автобусни билети, създадени от професионални дизайнери и специалисти по ИКТ.Busfor е водеща компания на оперативните пазари за продажба на автобусни билети. Нашата цел и подобряване качеството на пътническите транспортни услуги по света.

Нашите цени

Busfor.bg Ви показва стойността на автобусния билет, определена непосредствено от превозвача.Вие не плащате комисионна за билетите – предлаганите от нас цени са същите като на автогарите. Нашата система представлява едно просто и ефективно решение както за пътниците, така и за превозвачите. Вие просто трябва да си изберете посоката и деня на тръгване, а нашата система ще Ви покаже всички възможности. Сравнете цените и направете най-добрия избор.

Нашите превозвачи

Ние сме подписали договори с над 700 автобусни превозвача, които организират вътрешни и международни пътнически превози.Екипът на Busfor проверява свободните места по автобусите на всеки превозвач със задължителното условие комфортни условия за пътниците. С нас автобусните превози са не само достъпно, но и удобно средство за пътуване.

Нашата услуга

Центърът за обслужване на клиенти на Busfor работи от 8:00 ч. до 20:00 ч. без почивни дни.Обадете ни се или ни изпратете имейл и ще получите отговори на всички въпроси, свързани с поръчки, закупуване на билети или връщане на парите.

Подробни данни за контакт

Ние не се срещаме с пътници в офисите

За да закупите, смените или върнете билети, се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.